Una cervesa artesana feta a Sant Cugat, premiada a un campionat nacional

El Campionat Nacional de Cerveses es va disputar el passa 1 de juliol al Poblenou

La cervesa TORR feta a la microcerveseria Ilda's Town Beer de Sant Cugat s'ha adjudicat la medalla de bronze al Campionat Nacional de Cerveses.

La cita, emmarcada dins la 4a Fira del Poblenou de Cerveses Artesanes, s'ha realitzat al parc del Poblenou durant el primer cap de setmana de juliol. En total han participat 120 cerveses, que s'han presentat en categories diferents.

En aquest cas, la cervesa TORR, produïda per la microcerveseria artesana local, Ilda's, ha guanyat la tercera plaça dins la categoria 'Especialitats clàssiques europees i estils sud nord-americans'. Una medalla que ha guanyat com a "Belgium Dubbel".

El campionat, organitzat per l'Associació Cultural per a la Divulgació de la Cervesa Artesana a Catalunya, s'ha basat en un tast a cegues de cadascuna de les cerveses participants. El jurat del concurs estava format per experts en la matèria.

La satisfacció dels creadors

L'entrega de premis ha tingut lloc el primer cap de setmana de juliol. FOTO: Cedida

Per la seva banda, el Gerent de Xarlot i propietari de l'Ilda's Town Beer, Alex Ros, s'ha mostrat molt satisfet amb els resultats obtinguts.

Ros ha explicat al TOT que no només van presentar la cervesa TORR (a la micreocerveseria produeixen 4 varietats diferents de cervesa) i es mostra sorprès perquè  "no esperàvem poder quedar tercers. La TORR és una cervesa molt ben compensada i està tenint molta demanda".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem