Una cervesa ben feta

Ros, Mat, Clot i Torr són les quatre varietats de la cervesa Ilda’s, produïda en exclusiva a la microcerveseria del Restaurant Xarlot

Les coses fetes de manera artesana sempre tenen més bon gust, ja sigui perquè estan fetes amb productes de primera qualitat o perquè veure i viure el procés de producció fa notar gustos i sabors que, d’una altra manera, serien imperceptibles.

Des d’aquest estiu passat, al Restaurant Xarlot es va posar en marxa la microcerveseria d’Ilda’s Town Beer, que setmanalment produeix més de 1000 litres de cervesa. La beguda produïda es pot trobar als restaurants Xarlot i Matilda a Sant Cugat i Clotilda a Sabadell. La microfàbrica es troba en constant evolució i, per això, creen noves cerveses en funció de l’època de l’any.

Els clients del Restaurant Xarlot poden veure a simple vista com s’elabora la cervesa mentre gaudeixen d’un bon àpat

Ara al Xarlot hi pots trobar la cervesa Ilda’s, una “town beer” que fa notar l’aroma santcugatenc a cada glop. Una cervesa fresca, artesana i de proximitat, apta tant per a paladars experts com per a inexperts i de combinació perfecta amb els plats de la carta normal del restaurant.

Tasta-la allà o, si ho prefereixes, passa per la brewery al Restaurant Xarlot i emporta’t la teva cervesa preferida en una ampolla retornable de 0,75 L., ideal per compartir amb els que més estimes. Redescobreix la passió per la cervesa Ilda’s, gràcies als diferents menús gastronòmics adaptats a les diferents varietats de cerveses.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem