Una meravella de casa de quatre pisos

ESPAI PUBLICITARI. Aquesta casa que ofereix Coldwell és ideal per a famílies que busquen grans espais interiors

Aquesta fantàstica casa adossada de recent construcció (2007) ofertada per Coldwell Banker Berkeley està llesta per entrar-hi a viure. Els espais amplis i ben distribuits, la seva característica principal, la fan una casa única i d'enveja.

Es tracta d'una casa adossada de 519 m2 contruits amb piscina particular i acabats d'altíssima qualitat, cuidant fins al més mínim detall. Està molt ben cuidada conservant fins al més mínim detall de la construcció inicial. A més a més, és una llar de disseny avantguardista, cosa que encara la fa més única.

La casa consta de 4 plantes que permeten una bona circulació i distribució. Al nivell principal s'hi troba un gran rebedor que dóna pas a cuna cuina de disseny office oberta al saló principal amb una porta corredissa. El saló és ampli i lluminós i té sortida directa al jardí privat amb piscina. En aquest pis també s'hi troba un bany de cortesia.

Les altres plantes

Els espais interiors són amplis i ben organitzats

A la primera planta hi ha la zona d'habitacions, amb una suite principal amb vestidor i sortida a una petita terrassa i dues habitacions dobles que comparteixen un bany completament equipat.

A la planta superior hi ha una sala polivalent que es pot convertir en la delícia dels més petits de la casa o en una sala de cinema pels cinèfils de la família. A més a més, des d'aquesta zona s'accedeix a un meravellós i tranquil solàrium.

Al sòtan hi ha una habitació doble per al servei amb bany incorporat, safareig i pàrquing per a dos cotxes, motos i bicicletes.

Els detalls únics

A banda de la decoració avantguardista i la màxima cura de tots els detalls, la casa també es distingeix de la resta pel fet de comptar amb ascensor intern privat, aire acondicionat per conductes i calefacció a gas.

El preu de venda de la casa que ofereix Coldwell Banker Berkeley és de 975.000 €

Més informació
 
Comentaris

Destaquem