Vine a jugar a pàdel gratis a l’Augusta Padel Sant Cugat

ESPAI PUBLICITAR. Si t’agrada jugar a pàdel, ara tens l’oportunitat de jugar-hi gratis a les noves pistes Augusta Padel, situades a la zona de la Guinardera

El TOT Sant Cugat sortejarà aquest mes d’octubre un total de 24 invitacions per jugar a aquest esport que està tan de moda al complex Augusta Padel Sant Cugat. Sàpigues o no jugar a pàdel, sempre és un bon moment per fer esport i passar una estona d’allò més divertida amb els teus amics.

Cada dilluns del mes d’octubre, el TOT Sant Cugat farà una pregunta relacionada amb el pàdel i el complex Augusta Padel o relacionada amb el web del TOT Sant Cugat. Entre tots els participants sortejarem cada setmana 6 invitacions d’una hora per a 4 jugadors, vàlides fins a finals d’any. 

Com participar al sorteig

Només cal que estiguis atent a la pregunta que llançarem cada dilluns del mes d’octubre i contestar-la publicant un comentari a la mateixa notícia (cal estar registrat al web del TOT prèviament). Entre totes les respostes correctes, farem un sorteig per escollir els 6 guanyadors.

Estàs preparat? 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem