280 dansaires de l'Esbart s'exhibeixen a l'Andança a Plaça

L'acte, que ha tingut lloc a la plaça d'Octavià, ha servit per posar el punt final al curs

Un total de 280 dansaires de l'Esbart han pujat, aquest dissabte 6 de juny, a l'escenari de la plaça d'Octavià per celebrar el final de curs amb l'Andança a Plaça.

En aquest cas, el nombre més gran de participants, han estat els d'Andança, l'escola de dansa de l'Esbart. Actualment l'Andança està present a les escoles Gerbert d'Orlhac, Pins del Vallès, Santa Isabel, Pi d'en Xandri, Olivera, Collserola i Turó de Can Mates, a banda dels grups de petits que assagen al mateix local de l'Esbart.

El membre de la junta Arnau Marimon fa una valoració "molt positiva" d'aquest any. Doncs tal com ha assenyalat Marimon "estem a moltes escoles, i estem mirant d'entrar a alguna més de cara al curs vinent. A més, el local de l'Esbart ja l'hem omplert".

Durant la celebració, que ha començat a quarts de sis de la tarda i ha posat el punt final amb un sopar popular a la mateixa plaça d'Octavià, s'han ballat un total de 42 peces. Doncs a banda dels grups infantils de P3 a sisè i dansaires que cursen la ESO, també han actuat els juvenils de l’Esbart, el grup Pre-Cos, Mèdium, i el grup Sèniors de l’Esbart.

La propera actuació de l'Esbart per Festa Major, serà la que posarà punt final a l'activitat de la temporada. L'entitat tornarà als escenaris al setembre, quan es desplaçaran a la Vall de Núria per celebrar la Mare de Déu de Núria.

Un total de 280 dansaires han pujat a l'escenari. FOTO: Lali PuigActualment l'Andança està present a 7 escoles del municipi. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem