48 propostes culturals per gaudir de l'estiu a Sant Cugat

Sant Cugat al Descobert aglutina 12 programes diferents amb la música, la dansa i el teatre, entre altres, com a protagonistes

Fins a 48 activitats culturals són les que proposa el programa Sant Cugat al Descobert entre els mesos de juny i setembre a Sant Cugat del Vallès. 48 propostes de 12 programes diferents al voltant de la música, la dansa, el circ, o el teatre, entre altres disciplines artístiques. Un programa d'activitats que s'ha presentat aquest dimarts, 6 de juny, al Claustre del Monestir.

Un programa que arriba a la segona edició amb la novetat d'incorporar les activitats que es fan a les Biblioteques de Sant Cugat sota el paraigua de Viatges literaris, i que inclou 5 propostes als diferents equipaments durant el mes de juliol.

Respecte la passa edició, repeteix el Vespre de Circ a Mira-sol, que se celebrarà el 14 de juliol; les propostes d'arts visuals Al/Terrat al Centre d'Art Maristany; el Festival Vincles, al mes de setembre; i el Celler de Jazz, amb quatre propostes musicals acompanyades de tasts gastronòmics.

Entre les propostes al Celler de Jazz destaca la presentació del nou disc dels germans Saltor, Fingertips, el 17 de juny. Com ha explicat Jaume Saltor, aquest és el quart disc d'estudi dels santcugatencs, el segon en format acústic, enregistrat únicament amb dues guitarres. Al concert es podrà gaudir d'un repertori amb varietat d'estils, des del pop fins al flamenc, "passat pel nostre turmix", ha remarcat.

Imatge del programa

Tampoc hi faltaran els clàssics de l'estiu a Sant Cugat, com les Nits de Música al Claustre, o les Lectures a la Fresca, enguany amb una lectura inicial de Václav Havel, i un monogràfic, amb dues obres, de Palau i Fabre. Unes Lectures a la Fresca que enguany arriben a la 13a edició.

Unes propostes que es completen amb el Ritmes i Dansa el 17 de juny a la Floresta, els Itineraris a l'entorn del Monestir, les propostes de Cinema i Estrelles, el Liceu a la Fresca i la Música a Torreblanca.

Carmela Fortuny, tinenta d'alcalde de Cultura, ha remarcat que es tracta d'un programa que recull que "volem fer cultura amb la gent", fent valdre el fet que el 95% de les propostes són gratuïtes. Són de pagament les propostes de Nits de Música al Claustre (10 euros), els Itineraris (8-15 euros) i el Festival Vincles.

Totes les activitats del programa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem