Tornen les Nits de música al Claustre amb 8 propostes

El cicle de concerts començarà el 16 de juny i s'allargarà fins al 23 de juliol

L'estiu a Sant Cugat arriba amb noves propostes musicals, entre elles, un nou cicle de Nits de Música al Claustre. Un seguit de concerts, 8 en total, que ompliran de música el Claustre del Monestir amb 8 propostes entre el 16 de juny i el 23 de juliol. 

 

La primera proposta del cicle arriba el 16 de juny amb "Melodies de les illes britàniques", un seguit de cançons populars escoceses i irlandeses dels cèlebres compositors com Joseph Haydn i Ludwig van Beethoven i que seran interpretades per Elena Copons, Joel Bardolet, Peter Schmidt i Katia Michel. 

 

Durant el mes de juliol es presenten "La Música de les delícies", que sonarà el dia 7 i estarà inspirat en el cafè barceloní "El Cafè de les Delícies". El dia 8 de juliol, se celebrarà el XIV Concurs Internacional de Cant Sant Cugat, organitzat per Camerata Sant Cugat i on participaran els alumnes del curs de cant.

 

El dia 14, cinc professors de l'Escola de Música i Conservatori de Vic oferiran les melodies dels Quintets de Mozart i Beethoven. Pel que fa a dia 16, Jordi Domènech, contratenor i compositor, adaptarà per a cor i piano diverses cançons d'Eduard Toldrà, amb el concert "L'Esplendor de Lied", i ho contraposarà amb el lied romàntic de figures com Brahms i Schubert.

 

Per acabar els últims dies de juliol, el dia 21 la Cobla Jovenívola de Sabadell proposa "Amanyac de Cobla". El 22 de juliol, Ana i Alenjandro Häsler presenten l'estrena mundial d'un recital de veu i piano amb projecció d'imatges i textos. La proposta, "El Apocalipsis de la Esperanza y la Misericordia".

 

El grup KUP Taldea tancarà el cicle el dissabte, 23 de juliol, conegut per interpretar bandes sonores de pel·lícules com "El Orfanato".

 

Les entrades per les actuacions estiuenques seran de 10 € i ja estan a la venda a la Casa de Cultura. A més, els tiquets es podran reservar trucant al 93 589 13 82 o al correu casadecultura@santcugat.cat.

Els concerts dels pròxims dies

16 de Juny: "Melodies de les illes britàniques"


7 de Juliol: "La Música de les Delícies"


8 de Juliol: XIV Concurs Internacional de Cant Sant Cugat


14 de Juliol: Quintets de Mozart i Beethoven interpretats per l'Escola de Música i Conservatori de Vic


16 de Juliol: Concert del contratenor i compositor Jordi Domènech amb "L'Esplendor de Lied"


21 de Juliol: Cobla Jovenívola de Sabadell: "Amanyac de Cobla"


22 de Juliol: Recital de veu d'Ana i Alenjandro Häsler: "El Apocalipsis de la Esperanza y la Misericordia"


23 de Juliol: Concert de KUP Taldea

Més informació
 
Comentaris

Destaquem