7 espais i 31 concerts vesteixen de color el Dia Internacional de la Música

Sant Cugat s'ha bolcat de nou amb el Dia Internacional de la Música amb multitud d'espectacles i més escenaris que en l'edició anterior

Sant Cugat ha celebrat un any més el Dia Internacional de la Música. Fins a 7 escenaris i 31 espectacles diferents han omplert les places més cèntriques del municipi. L'objectiu és, com cada any, acostar l'art musical a les places i els carrers de la ciutat perquè la gaudeixin els veïns i les veïnes del municipi. La d'aquest any, ha estat la sisena edició del Dia Internacional de la Música a Sant Cugat, que se celebra el 21 de juny, just en els solstici d'estiu.

Els escenaris s'han repartit en els següents emplaçaments, que s'han vestit de música des de les 18:00h i fins ben entrada la nit: plaça d'en Coll, la plaça d'Octavià, el Carrer Major, la plaça del Doctor Galtés, el carrer de Valldoreix, la plaça de Barcelona i la terrassa del Casal Torreblanca. D'altra banda, s'han fet fins a 31 espectacles musicals, per a tots els públics, des dels més petits fins a la gent gran. L'objectiu és que tothom pugui gaudir de la música.

 
Comentaris

Destaquem