A la venda les entrades i abonaments pel Teatre-Auditori

Hi ha abonaments temàtics (de dansa, òpera...) i abonaments a la carta, perquè cada espectador esculli els espectacles que vol veure

El Teatre-Auditori de Sant Cugat comença aquest setembre la venda d’abonaments i d’entrades de la nova temporada setembre 2016 - febrer 2017. Aquest dimarts, dia 6 de setembre, comença la venda dels abonaments i el 13 de setembre es posaran a la venda les entrades generals. Així, aquests dos dies es fa una jornada intensiva ininterrompuda de 12 hores de venda amb un horari de 9 a 21 hores, al mateix vestíbul de l'equipament santcugatenc.

Els abonaments i les entrades a l’equipament cultural també es podran comprar a través del telèfon (93 589 12 68) i d’Internet i, d’aquesta manera, tindran l’opció de visualitzar en 3D la localització de les butaques. Així mateix, es pot accedir a la Zona Personal de cada espectador i descarregar-se les entrades comprades i actualitzar les seves dades per rebre informació per e-mail i correu postal del Teatre-Auditori.

Igualment es poden adquirir les entrades del Teatre-Auditori a l’Oficina de Turisme i l’Hotel Sant Cugat a partir del dimarts 13 de setembre.

Els abonaments

A partir del 6 de setembre serà possible adquirir qualsevol abonament de la propera temporada, ja sigui temàtic o a la carta. (Consulta els tipus i els preus de tots els abonaments)

Abonaments temàtics:

  • Duet de Jazz: amb els concerts d’Avishai Cohen Trio i Barbara Hendricks, programats en el marc del 48è Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Preu: 60 euros
  • Duet de Poesia: corresponent al Festival Nacional de Poesia. Preu: 10 euros
  • Deu de teatre: El Florido Pensil “Nenes”, L’Avar, Sota teràpia, Dansa d’agost, The Tempest, Caiguts del cel, André i Dorine, Avui no sopem, La fortuna de Sílvia i La asamblea de las mujeres. Preu: 100 euros
  • Trio de Dansa: Dutch National Ballet J. C., Sara Baras i In Somni. Preu: 60 euros
  • Quintet de Clàssica: Beethoven & Schumann, Rèquiem de Mozart, Concert de valsos i danses, Júlia Farrés-Llongueras, Núria Rial i David Alegret amb Albert Guinovart. Preu: 80 euros
  • Trio d’Òpera: Don Giovanni, Manon Lescaut i Carmen. Preu: 126 euros

Els abonaments a la carta, per la seva banda, permeten a cada espectador escollir els espectacles que més li agradin. Hi ha 5 tipus d’abonaments diferents: el de 4, 6, 8, 12 o 16 espectacles; que van des dels 96 als 384 euros.

Segons l'edat, també es podrà adquirir l’abonament Jove, amb el qual es podran escollir 4 espectacles a 10 euros cadascun. Si l’espectador té menys de 29 anys, també podrà accedir a la resta de descomptes com el Ta!20 i Ta!29 amb un 30% i 20% de descompte. El Ta!18, a 3 euros per espectacle, està reservat per als joves de la nostra ciutat que fan 18 anys durant el 2016.

Venda anticipada

Les entrades de vuit espectacles ja es van posar a la venda abans de l'estiu: el concert de Sopa de Cabra, el festival Petits Camaleons, el concert de Rufus Wainwright, l’espectacle d’humor del monologuista David Guapo, els dos concerts de jazz amb Avishai Cohen Trio i Barbara Hendricks, el musical de la temporada Cabaret i La Petita Flauta Màgica del Petit Liceu.

D’aquests, Sopa de Cabra i Rufus Wainwright estan a punt d’exhaurir les localitats, però cal remarcar que el Teatre-Auditori, sempre que fa venda anticipada, reserva una part de la l’aforament de platea per als seus abonats, que podran adquirir les seves entrades per a aquests concerts a partir del dimarts 6 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem