A punt per a la 6a edició dels Petits Camaleons

Txarango, Manel i Blaumut encapçalen el cartell del festival de música per a nens i nenes a Sant Cugat

El Petits Camaleons arriba aquest cap de setmana a Sant Cugat del Vallès. Els dies 30 de setembre i 1 d'octubre, l'entorn del Teatre-Auditori acollirà la sisena edició del Festival de música per a nens i nenes, enguany, amb 45 actuacions musicals en 9 escenaris diferents.

Com sempre, artistes de renom del panorama nacional portaran les seves propostes adaptades per als més petits. Volums de so adequats als infants, concerts de mitja hora de durada, i espais habilitats per garantir la seva seguretat, són algunes de les característiques remarcables del festival.

I la música, com sempre, la protagonista. Un dels grups del moment de l'escena musical catalana, Txarango, serà protagonista de la sisena edició del Petits Camaleons. Després de publicar el nou disc, Una lluna a l'aigua, la banda barcelonina farà parada al festival per cloure'l, repetint així presència, ja que hi van participar l'any 2014. El cartell d'enguany també l'encapçalen Manel, amb el seu disc, Jo competeixo i Blaumut.

A més, el grup barceloní Manel seran els encarregats d'oferir el concert que dona el tret de sortida al festival, divendres 29 de setembre al Teatre-Auditori.

Dos dies, 9 escenaris, 45 actuacions

Dissabte de Petits Camaleons. FOTOS: Victor Parreño

La 6a edició dels Petits Camaleons donarà el tret de sortida divendres, 29 de setembre amb el concert inaugural de Manel. 

Dissabte, 30 de setembre, començarà oficialment el festival, que enguany arriba amb algunes novetats, com el nou espai que es crearà a l'Arborètum, que es dirà el Bosc de l'Arborètum, o la nova carpa que hi haurà a l'Arborètum. A més, en aquest sentit, l'organització vol potenciar les activitats adreçades als infants de 0 a 3 anys. 

Durant dos dies hi haurà 9 escenaris que oferiran tot tipus d'actuacions per a tots els gustos. Roleguita & Boquerón, Toni Xuclà o Xiula per als nadons. 

Per a tots aquells infants que estiguin en edat de descobrir, podran gaudir amb els concerts d'Agnès and the pèpito, Esther Condal o la santcugatenca Pavvla, entre altres. 

Com en altres edicions, els Petits Camaleons oferiran músiques amb arrel. Entre els que destaquen l'actuació de Root 66, les santcugatenques Mayo de sal o la Puça diatònica

En aquesta edició també hi haurà artistes per descobrir, com Roba estesa, Projecte Mut o Cybee. I, com no podia ser d'una altra manera en un festival de música per a infants de 0 a 14, no hi poden faltar les actuacions per a saltar i ballar. En aquest cas destaca l'actuació per tercer any consecutiu de la Batuescola, la Bambula, Xeic, Fundación Tony Manero, la Karaokes Band kids, i moltes altres. 

A banda de Txarango i Manel, el cartell el completen Doctor Prats, la Iaia i Joan Miquel Oliver

Les entrades per assistir a la 6a edició dels Petits Camaleons es poden comprar a al web del festival www.petitscamaleons.com i al web del Teatre-Auditori, www.tasantcugat.cat. Les entrades prèmium de diumenge, les que donen accés als concerts del Teatre-Auditori, estan esgotades.

Pel que fa a les entrades del concert de Manel, es poden adquirir a la web del Teatre-Auditori. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem