Aconsegueix la nova guia infantil 'La Puça' amb el TOT

'La Puça' inclou activitats escèniques, culturals, esportives i educatives de 0 a 12 anys a la ciutat i va inclosa a aquest número del TOT en paper

Aquest divendres dia 13 d'abril es reparteix la nova guia d'activitats infantil La Puça, creada per l'Ajuntament de Sant Cugat que inclou activitats escèniques, culturals, esportives i educatives de 0 a 12 anys a la ciutat. Aconsegueix-la amb el TOT Sant Cugat a qualsevol dels punts de distribució habituals.

La publicació serà la continuadora de la ja consolidada Uaal·la!, que tanmateix no tenia la funció aglutinadora que permetrà a aquesta nova revista incloure activitats culturals, escèniques, educatives i esportives de la ciutat sota un segell de qualitat. Els esdeveniments que s'hi inclouran estaran dirigits a nens i nenes de 0 a 12 anys, una franja d'edat que inclou 15.000 habitants de Sant Cugat, aproximadament el 28% de la seva població.

La revista, fruit de la col·laboració entre els departaments de Comunicació i Cultura del consistori, serà repartida pel TOT Sant Cugat trimestralment.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem