'After the lethargy', la segona pel·lícula del santcugatenc Marc Carreté

El teaser del nou film de terror es podrà veure al 'Coming Soon' del Festival Sitges el dijous 13 d'octubre

El director de cinema santcugatenc Marc Carreté torna a la gran pantalla amb la seva segona pel·lícula, After the lethargy. Un film de terror que es rodarà tres anys després de la filmació de la seva òpera prima Asmodexia. El teaser de la nova proposta del santcugatenc es podrà veure el 13 d'octubre al Coming Soon del Festival Sitges.

La pel·lícula serà la segona producció de Creatures of the Dark el segell creat pel mateix Carreté en la seva faceta de productor després de Framed l'òpera prima del debutant de l'ESCAC, Marc Martínez Jordán.

Com destaquen des del Cinèfil, el rodatge d'After the lethargy està previst que comenci el març del 2017, i la pel·lícula es rodarà íntegrament en anglès, amb un pressupost a base d'inversió privada. De moment, per al rodatge del teaser, Carreté ja ha comptat amb la col·laboració del nucli dur del seu equip habitual i que està integrat per Xavi Garriga al capdavant de la direcció de fotografia, Llorenç Mas a la direcció d'art i Mónica Murguía com a responsable dels efectes especials de maquillatge.

Sense conèixer encara una sinopsi oficial, els responsables del projecte avancen que el film s'acosta al subgènere de la monster movie per relatar-nos les vicissituds que patiran els protagonistes en intentar capturar una criatura d'origen desconegut detectada als boscos d'un Parc Natural.

Pel que fa al repartiment, el teaser està protagonitzat per Mark Schardan i Nikol Kollars, dos dels actors nord-americans que veurem aviat a Proyecto Lázaro i formaran part del repartiment principal de la cinta juntament amb l'actor català José García Ruíz (Framed, El crac), que encarnarà la misteriosa criatura sobre la qual recau la trama de la pel·lícula.

Cartell de la pel·lícula

Més informació
 
Comentaris

Destaquem