Ajornada la festa de celebració dels 25 anys del Grup Mediterrània

La festa pel quart de segle de l'entitat de dansa queda ajornada per les restriccions pel coronavirus

El Grup Mediterrània ha ajornat al festa de celebració dels 25 anys com a conseqüència de les mesures de restricció per frenar l'expansió del coronavirus. La festa havia de celebrar-se el pròxim 18 d'abril i l'entitat de Sant Cugat ha decidit aplaçar-la per més endavant, tot i que encara no hi ha data.

"Des de l'entitat seguim treballant per poder dur a terme les activitats que teníem programades amb la intenció de mantenir el format al 100%", explica el Grup Mediterrània, que afegeix; "Haver-ho de cancel·lar no ens tira enrere, sinó que ens dona més marge per seguir treballant per oferir una celebració encara més gran i desitjada".

Més info: Mayol (Grup Mediterrània): "Arribar als 25 anys és una gran proesa"

 

Des de l'entitat no volen donar noves dates ni tampoc poden assegurar que se celebri durant aquest curs, ja que dependrà de l'evolució de la pandèmia. "Però tots els membres estem a l'una quan diem que el grup segueix viu i amb ganes de seguir ballant, com a mínim, 25 anys més", afirmen.

Des de casa

El Grup Mediterrània va aturar la seva activitat el 12 de març, però des de llavors segueixen actius des de l'aïllament. L'equip de monitors dels grups de petits ha enviat vídeos a les famílies perquè els nens i nenes puguin seguir ballant i fer activitats de psicomotricitat i fer exercici controlat.

El Cos de Dansa s'ha autoorganitzat per fer trobades virtuals en hores d'assaig per repassar balls, fer sessions de tonificació, flexibilitat o perfeccionament de castanyoles.

Des de l'entitat animen als dansaires a compartir els seus vídeos per les xarxes socials amb l'etiqueta #medisconfinats.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a lca ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem