VÍDEO: El santcugatenc Álex Rodés brilla en el talent show The Dancer de TVE1

El santcugatenc va fer una coreografia amb els diferents registres que domina i va superar la primera prova del programa

El ballarí santcugatenc Álex Rodés, de només 8 anys, va participar en les quartes audicions de talent show de dansa The Dancer, el dilluns 26 d'abril. El santcugatenc va rebre l'aprovació de més del 75% dels assistents i va passar així a la decisió final, tanmateix, cap dels 3 jurats el va escollir per passar a les semifinals.

Rodés està en el programa de formació pel musical de Billy Elliot pel paper de Michael a l'escola de Coco Comín i s'està formant al Balet Ruso de Barcelona i a l'escola de flamenc La Tani. És per això, que el santcugatenc va decidir mostrar tots els seus registres en una coreografia en la qual hi havia la banda sonora de La la land. La ciudad de las estrellasMalamente de Rosalía o Take you dancing de Jason Derulo.Amb tot, la seva coreografia va convèncer a més del 75% dels assistents del quart programa de The Dancer. No obstant això, finalment no va ser escollit ni per Miguel Ángel Silvestre, ni per Lola índigo ni per Rafa Méndez, els 3 jurats d'aquest talent show de ball.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem