Arrenca el 5è cicle d'exposicions d'ADN Platform

L'exposició, que es podrà visitar fins a l'octubre compta amb tres obres diferents

El cinquè cicle d'exposicions d'ADN Platform ha arrencat aquest dissabte, 23 de maig, amb la mostra de tres obres diferents.

L'espai, dividit en tres plantes diferents, separa cadascuna de les obres. En la primera planta, l'equip curatorial israelí High&Low Bureau, Yael Messel i Gilad Reich, han presentat 'Decolonized Skies'.

A la segona planta hi ha una extensió de l'exposició que Avelino Sala està realitzant actualment a ADN Galeria, a Barcelona, 'Democracy'.

Finalment al tercer pis, hi ha 'Tedium Vitae',  un projecte realitzat per diversos estudiants de la Universitat de Barcelona.

Les tres mostres d'art avantguardista es podran veure fins al proper mes d'octubre cada dissabte al matí, quan donarà inici un altre cicle.

L'acte d'inauguració ha comptat amb prop de 200 persones, una xifra que satisfà al director d'ADN Platform, Miquel Àngel Sánchez, qui ha remarcat que tot i que "ADN Platform és una galeria amb un programa molt internacional, espero que de mica en mica anem vinculant-nos més amb la ciutat".

ADN Platform és una galeria d'art contemporani. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem