Arriba el primer aplec Caramellaire a Sant Cugat

L'aplec comptarà amb la participació de 6 colles

La Societat Coral La Lira organitza aquest diumenge, 19 d'abril, el primer Aplec Caramellaire de Sant Cugat. Una trobada amb altres colles i cors de Caramelles de Catalunya.

Com explica el president de l'entitat, Josep Garrell, “la trobada se celebra coincidint amb l'inici de la primavera, que és el moment idoni per fer les cantades de Caramelles pels carrers de la ciutat”. Igualment destaca que “la voluntat és donar a conèixer les Caramelles que es canten en altres indrets de Catalunya, i enriquir d'aquesta manera la cultura popular de Sant Cugat”.

En aquesta primera edició hi participaran sis colles. L'Orfeo de Flix (Flix, Ribera d'Ebre), Lo Pom de Flors (Sant Just Desvern), Clavem l'Api Ben Endins (La Llacuna, Anoia), Societat Coral l'Unió Rubinense (Rubí), i les colles locals de la Societat Coral Unió Santcugatenca i la Societat Coral la Lira.

L'acte, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, tindrà com a punt de trobada la plaça de Barcelona, amb xocolatada de benvinguda. El concert serà a migdia a la plaça de l'Om, i se celebrarà un dinar.

Programa de la Trobada

L'aplec començarà entre les 9 i les 10 del matí a la plaça de Barcelona amb un esmorzar.

Cap a dos quarts d'11 del matí els caramellaires faran un tomb pels carrers del centre com la rambla del Celler, els Quatre Cantons, la plaça Sant Pere.

A les 12 del migdia actuaran a la plaça de l'Om i a les 14 de la tarda dinaran al Pavelló de la rambla del Celler.

 
Comentaris

Destaquem