'Barca Nova' el darrer treball del grup santcugatenc Els Garlic

La banda tracta temàtiques molt vinculades a Catalunya i vivències personals de caràcter introspectiu

Els Garlic han publicat el seu segon EP 'Barca Nova'. El seu darrer treball es compon de 4 cançons: '17 de juny', 'Barca Nova', 'Ding Dong' i 'Ni oblit ni perdó'. La banda, segons explica el guitarrista i veu, Xavi Miró, va néixer el 2012 de forma "molt senzilla". Dos amics van ajuntar-se "sense moltes pretensions" i en els 10 anys que porten de recorregut han incorporat "músics de gran talent". D'aquesta manera, han passat d'un "pop molt bàsic" a "una musicalització més seria fins a arribar a un estil que recordaria al rock dels 70".

La banda de rock progressiu, parla sobretot de temàtiques molt vinculades a Catalunya. De fet, el passat mes de juny van participar en la celebració de l'ANC a Sant Cugat on elogiaven els 11 anys de l'entitat "a favor de la lluita per la independència".

Més info: L'ANC Sant Cugat celebra 11 anys de "lluita a favor de la independència"

En les seves lletres també inclouen líriques personals i de caràcter més introspectiu. L'EP està disponible a plataformes com YouTube o Spotify,

Miró destaca de la seva banda la intergeneracionalitat, ja que l'edat dels integrants van des dels 23 fins als 56 anys. Actualment, el grup es compon de sis músics: Pol Miró (guitarra solista), Eduard Rodríguez (guitarra rítmica), Albert Jareño (bateria), Tito Güell (teclat), Xavier Miró (veu i guitarra acústica) i Jordi Ayora (baix).

Es tracta d'un grup amateur que comptava (abans de la pandèmia) amb la llicència de músics al carrer i han actuat a diferents esdeveniments relacionats amb la independència catalana. Pròximament, actuaran per diferents ANC arreu Catalunya com Sant Just Desvern.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem