Campanya de micromecenatge per editar el poemari 'Arma d'Amor'

República dels Llibres publicarà com a 'slow book' el text de l'autor santcugatenc Albert Ubach que va rebre el Premi de Poesia Jacint Verdaguer el 2014

Arma d'Amor. Homenatge a la Companyia Elèctrica Dharma, obra de l'escriptor santcugatenc Albert Ubach, es publicarà en una edició acuradament revisada per l'autor i luxosament il·lustrada a tot color pel pintor Josep Pascual. El llibre veurà la llum dins de la col·lecció de poesia il·lustrada "L'Oracle" de la plataforma Bookland, rebatejada ara com a República dels Llibres.

Paral·lelament a l'edició del llibre, la República dels Llibres organitzarà recitals de l'autor, i una exposició i una edició gràfica de les pintures que il·lustraran el llibre.

República dels Llibres és una editorial slow book que només publica “acuradament i per amor a l'art un llibre de qualitat excel·lent de tant en tant”. És una plataforma editorial no lucrativa, fundada i gestionada per artistes i basada en el finançament social.

És per això que, per finançar el projecte Arma d'Amor, està en marxa una campanya de micromecenatge fins al 28 de desembre a Verkami. L'editorial paga als seus autors el 20% del preu dels llibres des del primer exemplar venut, inclosos els obsequiats als verkamistes.

La col·lecció "L'Oracle" es va iniciar el 2013 amb el llibre de poemes On has deixat la falç?, d'Amat Baró, il·lustrat pel pintor ebrenc Àlvar Bonet, prologat per Dolors Miquel i amb 6 videoclips dirigits per Josep M. Gòdia i Jordi Montero.

'Arma d'Amor'

Coberta del llibre.

Arma d'Amor. Homenatge a la Companyia Elèctrica Dharma és un poemari del poeta santcugatenc Albert Ubach, guardonat amb el Premi de Poesia Jacint Verdaguer 2014 a Calldetenes.

L'obra, que l'autor presentava en una entrevista al TOT Sant Cugat,  és un homenatge poètic a la mítica banda catalana Elèctrica Dharma, que enguany celebra el seu 40è aniversari, bastit a través d'una enginyosa audàcia literària: cadascun dels discos de la Dharma dóna títol a un dels poemes del llibre, i el poema referencia totes i cadascuna de les cançons del disc, parlant alhora de la vida, de l'amor i de la mort.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem