Canals Galeria d'Art dedica el setembre i octubre a la ceràmica

La sala d'art santcugatenca participa, d'aquesta manera, en el 47è Congrés de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica

Canals Galeria d'Art de Sant Cugat participa en el 47è Congrés de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica que se celebra enguany a Catalunya. Ho fa organitzant dues exposicions a la sala santcugatenca amb la ceràmica com a protagonista.

D'aquesta manera, s'exhibirà l'obra de Sergi Barnils i Núria i Sergi Salvador a la sala 1, mentre que a la sala 2 es podrà veure l'obra del tortosí Joan Panisello.

Ambdues exposicions s'inauguraran el dijous, 8 de setembre, a les 20 hores. Serà una hora més tard de l'acte oficial d'inauguració del congrés a Barcelona, i de manera simultània a les inauguracions sobre ceràmica a totes les galeries de Catalunya participants en aquest congrés.

La proposta de Sergi Barnils arriba conjuntament amb els ceramistes Núria i Sergi Salvador. Tots tres, basant-se en el fang, la cuita i tot el procés que té la ceràmica, han creat formes i colors dins l'evolució ceramista actual.

Pel que fa a Joan Panisello, el tortosí és un dels ceramistes reconeguts del país, havent estat reconegut, entre d'altres, amb la Medalla d'Or al II Saló Internacional Gran Ducat de Luxemburg i la Medalla de Plata del Gran Prix Internacional París. Panisello és conegut a través de més de 900 publicacions, més de 240 quaranta exposicions, i per les peces exposades en museus, fundacions, fons d'art i col·leccions públiques i privades.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem