Canals Galeria d'Art participa de la setmana de l'Art de Madrid

La galeria santcugatenca està present al Room Art Fair amb l'obra d'Om Barbarà

La Setmana de l'Art Contemporani de Madrid, que se celebra del 16 al 20 de febrer, compta per tercer any consecutiu amb la participació de la galeria d'art santcugatenca Canals Galeria d'Art. De les 5 fires d'art diferents que es poden visitar durant aquests dies a la capital de l'Estat, Canals Galeria d'Art participa del Room Art Fair que se celebrarà del 26 al 28 de febrer a l'Hotel Petit Palace Sánta Bárbara.

L'artista que representa enguany la galeria és Om Barbarà, i la seva obra es pot veure a l'habitació número 108. Una obra fresca i espontània que té com a leitmotiv de les composicions la silueta de la figura humana per donar la idea d'ànima.

El Room Art Fair és la fira d'art més jove i independent d'Europa i en guany arriba a la cinquena edició. El seu objectiu és disminuir la barrera que separa el mercat de l'art del públic en general. Les obres s'exposen a una planta d'hotel, on cada galeria ocupa una habitació com a espai expositiu.

Aquest és el tercer any que la galeria santcugatenca està present a la cita amb l'art contemporani. L'any 2014 exposava l'obra de Neus Colet i Patrizia Lohan a l'hotel Praktik Metropol, i durant l'edició de 2015 va estar representada amb l'obra de Neus Colet i Genís Fernéndez a l'Hotel Mayerling.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem