El pintor Gómez Gámez presenta la seva retrospectiva dels últims vint anys

L'exposició es podrà visitar durant els mesos de febrer i març a Canals-Galeria d'Art de Sant Cugat

El pintor realista santcugatenc Alfonso Gómez Gámez exposa una retrospectiva personal de pintura, olis sobre tela, dels seus últims vint anys. La inauguració tindrà lloc el 5 de febrer a Canals Galeria d’Art de Sant Cugat, a les 19.30 hores, i es podrà visitar fins al 30 de març. 

Aquest artista de 40 anys va néixer a Bailèn i es va llicenciar en Belles Arts per les universitats de San Fernando de Madrid i Sant Jordi de Barcelona. Resideix a Sant Cugat des del 1976, on desenvolupa habitualment la seva obra. Té una àmplia experiència d’exposicions arreu del país i també a l’estranger.

Més sobre l’autor

L’obra de Gómez Gámez es pot situar dins el realisme, presentant natures mortes d’objectes senzills i retalls de paisatge. La seva tècnica matèrica es pot interpretar com una abstracció, ja que en realitat representa la quotidianitat que l’envolta. Acostuma a realçar la textura a les seves obres per aconseguir una sensació aèria, mitjançant els colors matisats i una composició escrupolosa, tot amb una alta càrrega de sensibilitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem