El Carnaval de Sant Cugat ja té dates i cartell

El Ball de Gitanes i la Rua de Comparses del Carnaval de Sant Cugat tindran lloc el dissabte 18 de febrer

Compte enrere per la festa més esbojarrada de l'any: el Carnaval de Sant Cugat arribarà del 16 al 22 de febrer. Així, els plats forts de la celebració com el Ball de Gitanes i la Rua de Comparses tindran lloc el dissabte 18 de febrer. Una de les novetats és que el Ball de Gitanes es farà en dos torns per poder encabir tots els balladors.

Més info: Enguany hi haurà dos balls de gitanes per encabir tots els balladors

Com sempre, la presa de poder del gall de Carnaval i el pregó obriran la festa, el dijous 16 de febrer. Tot i això, encara s'han de fer públic els detalls de les activitats de tot el programa de la festa. 

D'altra banda, la Comissió de Carnaval ha ensenyat el cartell guanyador que il·lustrarà la celebració, sorgit del concurs entre els alumnes de segon de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat. El guanyador ha estat Víctor Castrillón, que ha emparellat l'alcaldessa, Mireia Ingla, amb el Gall de Carnaval. "Per Carnaval, l'alcalde que val" és el lema.

WhatsApp Image 2023 02 04 at 09.47.06

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem