Més de cent bastoners en la repicada del 25è aniversari, tocat per la pluja

La pluja obliga a suspendre les activitats bastoneres de dissabte a la tarda i diumenge

Els Bastoners de Sant Cugat celebren aquest cap de setmana, dies 26 i 27 de novembre, els seus 25 anys de vida amb la diada bastonera. Durant tot el dissabte i diumenge, l'entitat santcugatenca s'instal·la a la plaça del Rei per tal de mostrar la seva activitat a la ciutadania i celebrar conjuntament l'aniversari. (Les millors fotos)

Una de les activitats principals ha estat aquest dissabte al matí, amb la Repicada, on han participat més d'un centenar de persones. Un ball dissenyat especialment per l'ocasió i que ha permès a santcugatencs que no són bastoners participar en un ball de bastons. Abans, a primera hora del matí, ha tingut lloc la matinada bastonera.

La pluja d'aquest dissabte a la tarda, ha obligat a supendre Un toc bastoner a la plaça del Rei, on havien de participar les diferents entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat. També s'ha hagut de suspendre la festa posterior, amb el sopar popular i el concert de versions de Angangas Band.

Les activitats de diumenge, l'Oca bastonera i el dinar de la colla, també han estat suspeses per la pluja a les 13 hores.

25 anys de Bastoners de Sant Cugat FOTO: Lali Álvarez25 anys de Bastoners de Sant Cugat FOTO: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem