Els Bastoners ja tenen nova data per acabar de celebrar la diada dels 25 anys

La pluja va obligar a ajornar diversos actes de la celebració dels 25 anys dels Bastoners

Els Bastoners de Sant Cugat reprendran la celebració dels 25 anys de l'entitat el pròxim dissabte, 11 de març, després que la pluja obligués a ajornar diversos actes d'aquesta celebració, que va tenir lloc el cap de setmana del 26 i 27 de novembre

La cita, que tindrà lloc a la plaça del Rei, comptarà amb l'activitat familiar 'l'Oca bastonera', el Toc bastoner, que serà una mostra d'entitats de cultura de Sant Cugat i una petita actuació dels Bastoners, un sopar i un concert. 

A banda d'això, el pròxim dijous 2 de març, els Bastoners retran homenatge a la Penya Regalèssia en un acte al Celler Modernista. L'acte començarà a les 19.30 i servirà per veure la història i l'evolució dels Bastoners a Sant Cugat des dels seus orígens, amb els membres de la Penya Regalèssia com a protagonistes. 

Paral·lelament, els Bastoners estan acabant de perfilar la 42a trobada de Bastoners de Catalunya, que tindrà lloc dissabte, 10 de juny a Sant Cugat. La cita aplegarà 2.000 balladors d'unes 80 colles bastoneres. En aquest sentit, des de Bastoners, Esther Madrona ha volgut destacar que "estem molt contents. Serà una trobada molt especial i volem aconseguir que sigui la millor trobada de la història. Treballarem perquè així ho sigui". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem