Chenoa fa vibrar el Teatre-Auditori amb el seu carisma

Des del primer moment, l'artista balear ha connectat amb el públic de Sant Cugat

Chenoa ha pujat a l'escenari del Teatre-Auditori de Sant Cugat decidida a posar-se el públic santcugatenc a la butxaca aquest divendres, 25 de novembre. I ho ha aconseguit des del primer moment. Els santcugatencs l'han rebut amb una sonora ovació que s'ha repetit amb cada cançó.

I ho ha aconseguit no solament amb les seves cançons, sinó interactuant amb el públic, mostrant-se còmplice d'aquells que han decidit passar el divendres amb ella. D'entrada, paraules per recordar que just aquest 25 de novembre es commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

"Mai sé exactament que es diu; el que sí que sento són les ganes que això vagi baixant, sobretot el nombre de víctimes i, sobretot, que ens respectem, així serà tot més fàcil", ha demanat.

Moment del concert de Chenoa al Teatre-Auditori  FOTO: Jordi Garcia/Localpres

També, demanant que s'obrissin les llums de la sala per veure el públic. "No sóc dels artistes que surten i canten sense presentar-se", ha dit.

Tot seguit, ha sonat el tema que obre el seu setè disc i que dóna nom a la gira. Soy humana ha estat corejada pel públic just abans que s'adrecés a una jove del públic per dedicar-li el següent tema per haver ajudat la seva mare. La noia, emocionada, ha sentit com l'artista li cantava Hoy sale el sol.

I el tercer tema, Rutinas, dedicat a una parella que celebrava el seu desè aniversari. Així, les propostes musicals s'han succeït a la sala, gairebé plena. Els santcugatencs han pogut gaudir en directe de Drama, Todo irà bien, Absurda cenicienta i Atrévete, entre altres propostes.

Un concert amb 24 temes que ha acabat amb Cuando tu vas, públic dempeus, i recordant que, polèmiques a banda, la veu d'aquesta ex-OT captiva allà on va.

Chenoa al Teatre-Auditori  FOTO: Jordi Garcia/Localpres
Més informació
 
Comentaris

Destaquem