Sant Cugat és un Cabaret

El Teatre-Auditori acull l'espectacle 'Cabaret' en l'aniversari dels 50 anys de l'estrena del musical a Broadway el 1966

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha viatjat al Berlín dels anys 30, un Berlín marcat per l'època d'entreguerres, l'auge del partit Nazi, i la pobresa, amb tot, hi ha una escletxa d'esperança dins el Kit Kat Club, un Cabaret on sembla que la vida només és diversió, molt lluny del que són les vides de qui formen aquest cabaret, sobretot de la protagonista de l'espectacle i estrella principal del club, Sally Bowls, interpretada per Cristina Castaño.

L'espectacle, dirigit per Jaime Azpiliscueta, entre els espectadors en un món on sembla que la vida sigui rauxa, però que amaga misèria, dones que venen el seu cos, una societat dividida entre bons i mals alemanys... L'exponent de tot això és la protagonista que tot i tenir l'oportunitat de fugir amb Cliff prefereix seguir amb la seva autodestrucció, ja que la vida per ella és un cabaret.



Cristina Castaño interpreta una Sally Bowls que sota la seva aparença d'innocent amaga una dona castigada pel seu estil de vida, però incapaç d'enfrontar-se a la seva realitat. Castaño interpreta de manera sublim el tema principal del musical "Cabaret", sola a l'escenari amb un micròfon, amb el seu vestit llarg vermell, sense necessitat de ballar, tal com feia Minnelli en la pel·lícula de 1972. La interpretació de l'actriu transporta a l'espectador dins de l'ànima de Bowls envoltada del seu patiment, el millor moment de l'espectacle.

Aquest dissabte i diumenge encara hi ha 4 oportunitats per veure l'espectacle que commemora l'estrena, el 20 de novembre de 1966, de l'espectacle original al Broadhurst Theatre de Broadway, produït i dirigit per la llegendària Harold Prince. Amb algunes de les cançons més emblemàtiques de la història de la música - Cabaret, Willkommen i Money Money, és considerada una de les obres mestres del teatre musical de tots els temps.

Inici de l'espectacle FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem