‘Ciutat i ciutadans intel·ligents’, a debat

El Claustre del Monestir acollirà el debat i la presentació del llibre “¿Humanos o posthumanos?”

La sala d’audiovisuals del Museu de Sant Cugat, al Claustre del Monestir, serà l’escenari de la presentació del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, coescrit per Albert Cortina i Miquel-Àngel Serra, i el debat Ciutat i ciutadans intel·ligents, el pròxim 25 de maig.



L’esdeveniment s’inaugurarà amb una intervenció de Ramon Grau, editor del Diari de Sant Cugat, que seguirà amb una projecció del vídeo Les claus del transhumanisme. Super-longevitat, super-intel·ligència i super-benestar. Després tindrà lloc la presentació del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, de la mà de Codina i Serra, i seguidament es donarà pas al debat.



El debat Ciutat i ciutadans intel·ligents, que començarà a les 19.00 hores, serà moderat per Albert Cortina, coautor del llibre, i comptarà amb la participació de Lluís Recoder, exalcalde de Sant Cugat, Lluc Torcal, prior de Poblet, Ferran Amago, degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i Pèrits de Catalunya, Jaume Busquets, president del Col·legi de Geògrafs a Catalunya, Lluís Comeron, degà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, i Pilar Fernandez Bozl, exconsellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Col·laboracions

L'acte ha estat organitzat pel Diari de Sant Cugat en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Cugat i el Museu de Sant Cugat, que han comptat amb el patrocini d’Amat Immobiliària i llibreria Paideia.


L’entrada a l’acte és lliure, però l’aforament a la sala d’audiovisuals és limitat.

 
Comentaris

Destaquem