Consells per gaudir d'un correfoc sense cremades

Dissabte, 5 de maig, se celebra L'Encabronada organitzada per Diables de Sant Cugat

Els Diables de Sant Cugat del Vallès celebren del 4 al 6 de maig la 4a edició de L'Encabronada. Un dels actes centrals és, sense dubte, el correfoc, L'Encabronada pròpiament dita, que se celebrarà dissabte, dia 5, a partir de les 20.45 hores. Enguany, són 5 les bèsties que acompanyaran el Boc de Can Vernet. Aquestes seran la Cuca de Castellbisbal, la Vibria de Castellar del Vallès, el Ratpenat infernal de Malgrat de Mar, la Garrifera de La Garriga i la Momerota de Mataró.

Per poder gaudir plenament de la festa cal tenir en compte una sèrie de consells:

  • Primer de tot, informeu-vos bé dels llocs per on passarà el correfoc i seguiu les recomanacions dels organitzadors i dels serveis d'ordre.
  • En segon lloc, dueu roba de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i unes sabates esportives de pell que us agafin fort els peus.
  • Protegiu-vos els ulls amb ulleres de protecció, nas i boca amb un mocador i les mans amb guants de cuir. Aquesta és la roba més idònia per protegir-vos de les guspires.
  • Si per qualsevol circumstància se us encén la roba, tireu-vos a terra i rodoleu per apagar les flames. Sobretot, no correu, perquè les flames s'escamparien.
  • En cas que us creméssiu, intenteu sortir ràpidament del Correfoc per remullar la zona afectada i, després dirigiu-vos cap al punt d'assistència sanitària més proper.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem