L'Encabronada arriba dissabte al seu punt àlgid

La pluja pot fer modificar algunes activitats de l'Encabronada

L'Encabronada de Sant Cugat del Vallès, organitzada pels Diables, arriba aquest dissabte, 5 de maig, al seu punt àlgid. I és que després del despertar del boc, dissabte és el torn de les bèsties. D'aquesta manera, un dels actes centrals de la jornada és el gran correfoc, l'Encabronada pròpiament dita, que se celebrarà a partir de les 20.45 hores. A més, durant tot el dissabte hi ha activitats per a tothom. La pluja, però, pot obligar a modificar o suspendre algun acte.

Enguany, són 5 les bèsties que acompanyaran el Boc de Can Vernet. Aquestes seran la Cuca de Castellbisbal, la Vibria de Castellar del Vallès, el Ratpenat infernal de Malgrat de Mar, la Garrifera de La Garriga i la Momerota de Mataró. Ho faran estrenant parcialment recorregut. I és que, aquest any, l'inici del correfoc serà a la plaça d'Octavià, per seguir per l'avinguda de Francesc Macià fins al Parc de Ramon Barnils, on es viurà el Bany de Foc a les 22 hores.

Mireu uns quants consells per gaudir d'un correfoc sense cremades.

Activitats del dissabte

El Percufoc arriba enguany a la quarta edició. FOTO: Lali Puig

Abans, però, l'activitat de dissabte és molt diversa. Des de les 11.30 hores es podrà visitar el Bosc de les Bèsties al Celler Cooperatiu, on estaran exposades les figures que participaran del correfoc (s'havia de fer a la rambla del Celler però s'ha canviat per la pluja). A la mateixa hora, les entitats de cultura popular i tradicional actuaran al Parc de Ramon Barnils, i més tard, es farà la Gimcana de les llegendes, a les 12 hores, al mateix parc. El vermut musical tancarà les propostes del matí.

Ja a la tarda, contacontes a les 17 hores a la plaça de la Vila, i la quarta edició del Percufoc al parc a les 17 hores. Ja a les 20.30 es farà la pujada al Monestir per donar el tret de sortida al correfoc. Mentre aquest duri, hi haurà música al parc de Ramon Barnils, i en acabar el Bany de Foc, seguirà la festa amb The Killing Hits.

A més, durant tot el cap de setmana, hi ha Espai gastronòmic al Parc de Ramon Barnils, Mercat Medieval a la rambla del Celler, i Activitats infantils a ambdós llocs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem