La cultura popular vol mantenir vigent l'esperit del Seguici de Sant Pere

La Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular ha convocat les diferents entitats per gravar un vídeo per retransmetre durant Sant Pere

Les entitats de cultura popular de Sant Cugat s'han reunit, el dissabte 20 de juny al carrer de la Creu, per gravar el Seguici Festiu de Sant Cugat de Sant Pere. Amb això, després que l'actual pandèmia de la COVID-19 obligués a suspendre la Festa Major d'enguany, Sant Cugat no ha volgut perdre l'esperit festiu i celebrarà un Sant Pere a Casa durant el 28 i 29 de juny.

 

Més info: El Paga-li, Joan i el Concurs d'Arrossos se celebraran virtualment per Sant Pere

És per això, que les entitats de cultura popular de la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular de Sant Cugat s'han reunit per gravar un vídeo que es retransmetrà a les xarxes durant el Sant Pere a Casa per no perdre el ja tradicional Seguici de Sant Pere.

 
IMG 20200620 WA0024

Trobada de cultura popular per fer el Seguici Festiu de Sant Cugat de Sant Pere. FOTO: Nielo BallartAmb tot, les entitats presents han estat els Trabucaires de Sant Cugat, els Diables de Sant Cugat, els Geganters de Sant Cugat, els Caparrots de Sant Cugat, l'Entitat de Sardanistes de Sant Cugat, l'Esbart Sant Cugat (amb el Ball de Panderos i el Ball de Cintes), el Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat i els Castellers de Sant Cugat, a més de músics de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat que han acompanyat als diferents entremesos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem