Deu medalles d'or per l'Escola Fusió al concurs de dansa Vaslav Nijinsky

Les ballarines santcugatenques van obtenir un gran resultat al certamen celebrat a Osca

L'Escola Fusió de Música i Dansa va sortir molt guardonada del Concurs Vaslav Nijinsky 2023 celebrat a Osca el passat cap de setmana. Es tracta d'un dels certàmens més importats que s'organitzen a l'estat espanyol, reunint ballarins de centres de formació de dansa de tota Europa i amb un jurat reconegut internacionalment.

 

Les santcugatenques van guanyar deu medalles d'or i quatre de plata entre les diferents categories en què van participar - infantil, junior i sènior -, tant en la disciplina clàssica com en la neoclàssica. A més, cinc ballarines de l'Escola van rebre beques de conservatoris com Madrid i Valladolid i una es va endur el premi especial a millor ballarina de la categoria neoclàssic 2023.

Les peces que Fusió va presentar al concurs van ser creades pels coreògrafs del centre, Williams Castro, Laura López Osornio i Maria José Protasio, i les ballarines que hi van participar van ser Judit Baldoví, Júlia Baldoví, Berta Solanas, Paola Varela, Claudia Pardo, Gina Boronat, Noa García, Aina Moser, Lara Vicente, Bruna Patxot, Mei Kondo, Maria Iglesias, Maria Pagonabarraga, Mariona Espuny, Sara Kondo, Dafne Cella, Abril Pulgar i Paula Martínez.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem