Dilmé Fabré Torras i Associats guanya el concurs per a la rehabilitació de La Unió

El despatx d'arquitectes barceloní ha estat l'escollit pel jurat del concurs convocat per l'Ajuntament amb el projecte 'La Unió fa la força'

Dilmé Fabré Torras i Associats SLP ha guanyat el concurs per a la rehabilitació de l’edifici de La Unió Santcugatenca convocat per l’Ajuntament. El despatx d'arquitectes barceloní està especialitzat en arquitectura d’edificis per a música i arts escèniques, així com en restauració de patrimoni arquitectònic.

 

La proposta d’avantprojecte arquitectònic guanyador l'han batejat com “La Unió fa la força”, i ha estat escollit entre les quatre propostes que el jurat va considerar.

 

Un jurat format pel director de l’Escola d’Arquitectura del Vallès, un representant del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, arquitectes superiors, especialistes en l’àmbit de la Cultura, tècnics municipals, un portaveu d’un grup municipal a l’oposició, la tinenta d’alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, i el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Mobilitat i Habitatge, Damià Calvet.

Interior dissenyat per avantprojecte feta per Dilmé Fabré Torras i Associats. FOTO: Cedida

Amb la resolució d’aquest concurs d’arquitectura, culmina un procés de treball conjunt entre el consistori i La Unió que es va iniciar ara fa tres anys i mig.

La rehabilitació del teatre de La Unió s’emmarca en el pla de millora urbana del nucli històric impulsat per l’Ajuntament, que busca dinamitzar aquesta zona com a nou espai de centralitat social, comercial i cultural.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem