Dissidència Sònica ataca durament a Grangé per la sala de concerts

L'associació de músics santcugatencs publica un comunicat on retreu al regidor de Serveis Socials, Joventut i Habitatge el seu canvi d'actitud al passar d'ERC al govern de CiU

"El senyor Raül Grangé critivava el model de sala que l'Esther Salat proposava per la nau de Can Solà i ara ha canviat de bàndol i li tocar defensar el mateix projecte", comença dient el comunicat de premsa que ha publicat Dissidència Sònica. El document són 23 punts dedicats exclussivament al regidor de Joventut, Raül Grangé, qui segons els músics santcugatencs "ha quedat desautoritzat i no se n'ha adonat". Una de les prinicipals crítiques de Dissidència Sònica a Grangé és l'obscurantisme del projecte i el fet que no pugui aportar res per escrit: "El senyor Raül Grangé diu que un acord, el que es diu un acord, hi és, però que tampoc està firmat", afegeix.

Un dels punts del comunicat també recorda que durant l'últim ple, Mercè Conesa va haver de respondre per Raül Grangé assegurant que el que es vol fer a Can Solà no cobreix la reivindicació històrica d'un equipament de pràctica i formació de bandes novelles. Per acabar, Dissidència Sònica afirma que Grangé "és el regidor que més ràpid ha perdut el crèdit polític en tota la història de Sant Cugat".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem