Dolors Vilarasau és rebuda amb honors pels Caparrots de Sant Cugat

La 3a Diada de Testes s'ha celebrat aquest diumenge, 14 de maig

La família dels Caparrots de Sant Cugat ha crescut aquest diumenge, 14 de maig. Ho ha fet amb la presentació en societat del nou caparrot de l'entitat, el de la directora teatral Dolors Vilarasau, escollida Caparrot de l'Any per votació popular.

La presentació s'ha fet en el marc de la celebració de la tercera Diada de Testes de Sant Cugat en la qual la colla local ha estat acompanyada per la Colla Mitjana dels Gegants de Montcada i Reixac, els Capgrossos de Ciutat Comtal (Hospitalet del Llobregat) i els Capgrossos de la colla dels Geganters de Gràcia.

Foto de família de la Diada de Testes  FOTO: Localpres

Després d'una cercavila pels carrers de la ciutat, s'ha celebrat l'acte oficial de benvinguda del nou membre de la colla. Els set caparrots existents, acompanyats per la persona representada (o familiar), han portat a terme una cerimònia de jurament del nou "càrrec" de la figura.

El Caparrot de Dolors Vilarasau ha ballat per primer cop  FOTO: Lali Álvarez

D'aquesta manera, Vilarasau ha jurat el càrrec de Caparrot davant Halassane N'Diaye, Rogeli Pedró, Roser Adeva, Jordi Franquesa, Joan Llamas, Grau Garriga i Pere Royo. Un cop reconeguda com a membre, la directora teatral ha pujat a l'escenari acompanyant la seva figura per agrair el reconeixement que, d'aquesta manera li fa la ciutat.

Els personatges representats, o els seus familiars, han participat de la Diada  FOTO: Localpres

Visiblement emocionada, Vilarasau ha expressat que "em sento profundament honorada i agraïda per aquest reconeixement de tots vosaltres". Un reconeixement, ha dit, que "té un esperit de poble, aquell en què jo vaig néixer, i és per això que em connecta amb les meves arrels de santcugatenca". Igualment, ha tingut paraules per als seus companys, amb qui "he compartit moltes estones".

En les seves paraules ha defensat el paper del teatre, i ha confessat la il·lusió que li fa que "aquest premi em permet tenir una doble vida; mentre jo estic encaparrada, hi haurà una altra Dolors passant-ho ve a les festes de Catalunya".

Els Caparrots han rebut la nova figura  FOTO: Localpres

Igualment, ha agraït la possibilitat que li suposa aquest premi de "viure eternament" dins la "família dels caparrots de Sant Cugat".

Com no podia ser d'altra manera, la festa ha finalitzat amb la ballada de les diferents colles participants, acabant amb els Caparrots de Sant Cugat, estrenant-se en la dansa la directora teatral.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem