El Carnaval de Sant Cugat ja té cartell

La celebració s'iniciarà el dijous, 28 de febrer, i s'estendrà fins al dimecres, 6 de març

El Carnaval de Sant Cugat del Vallès escalfa motors. Tot i que encara no es coneix el programa d'actes sencer, des de la Comissió de Carnaval ja s'han fet saber algunes de les propostes per aquesta edició.

D'aquesta manera, ja es coneix el cartell d'enguany, obra de Marc Hosta, i ja es poden fer les inscripcions per participar de la rua de comparses, tant d'adults com infantil, i comprar els tiquets del cercatasques i l'entrada al ball de nit. Tant la rua com el concurs de comparses i el ball de nit seran el dissabte, 2 de març, i la rua arrencarà des de la plaça del Coll a les 19 hores.

Més info: Obertes les inscripcions per participar en el Concurs de Comparses de Carnaval

D'altra banda, enguany la celebració del Carnaval Infantil passa del matí a la tarda, per la coincidència amb Sant Medir. D'aquesta manera, les tradicionals activitats pensades per als infants seran la tarda del diumenge, 3 de març, a partir de les 16 hores.

Més info: El Carnaval Infantil, aquest any, canvia d'horari

Pel que fa al cercatasques, que se celebrarà el divendres, 1 de març, ja hi ha temàtica per enguany. El fil conductor de l'activitat serà "dibuixos animats".

Cartell de Carnaval 2019

Cartell de Carnaval 2019

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem