El Casal de Joves de la Floresta organitza una jornada de hip hop

Tallers, concerts i micro obert a les pistes de la Floresta

El recuperat Casal de Joves de la Floresta està organitzant una jornada de hip hop pel divendres 17 de març a les pistes de Can Llobet. Amb la voluntat de donar a conèixer el projecte entre els florestans, s'han programat diverses activitats en una jornada festiva amb la música rap com a protagonista.

A partir de les sis de la tarda es faran tallers oberts de rap i graffiti. A les 20 hores hi haurà una sessió de micro obert perquè tots els joves puguin pujar a l'escenari i 'rapejar' en directe. A les 21 hores serà el torn de la jam session.

Els concerts començaran a les 22 hores i estan convidats diversos artistes: Bittah, Michael Luna, Capitán Mr. Litro, Ke Te Kalles, LeHac, Zapato y Cordón, Xento i Espunyea. L'entrada és lliure.

El Casal

Un grup de joves de la Floresta ha recuperat el Casal del barri i ha impulsat un nou projecte ubicat, per ara, al centre obert de Can Llobet. Una iniciativa que vol recuperar l'esperit del Casal de Joves que hi havia fa quinze anys a la Floresta i que va acabar desapareixent.

"No hi ha cap espai pels adolescents de dotze a divuit anys i vam pensar que estaria bé reobrir l'espai jove. Totes les entitats educatives del barri vam estar d'acord en què era una prioirtat", destacava al TOT Manel Berenguer, un dels impulsors.

Coneix més sobre el nou Casal de Joves de la Floresta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem