El Cercatasques de Carnaval canvia de dia

El Carnaval de Sant Cugat se celebra enguany del 4 al 7 de febrer i manté el tradicional Ball de Gitanes, entre d'altres

El Carnaval de Sant Cugat d'aquest 2016 es va perfilant. Quan falta menys d'un mes per al tret de sortida de la festa més esbojarrada de la ciutat, ja es comencen a conèixer algunes de les novetats de l'edició d'enguany, que se celebrarà del 4 al 7 de febrer.

La principal novetat és el canvi de dia del Cercatasques, que enguany se celebrarà divendres dia 5, i no dissabte com era habitual. “D’aquesta manera s’aconseguirà descomprimir els actes nocturns i fer així que el Carnaval tingui més presència a la ciutat”, apunten des de l'organització.

El Carnaval de Sant Cugat 2016 començarà dijous 4 de febrer amb la crida del Gall, la presa del poder i una truitada. Divendres al vespre se celebrarà el Cercatasques, i dissabte les Gitanes prendran la ciutat amb més balladors que mai. També dissabte a la tarda es farà el tradicional concurs de comparses.

Com a novetat en aquest darrer punt, les comparses que s’inscriguin abans del 31 de gener de 2016 gaudiran d’un descompte en el preu de l’entrada del ball de nit.

El Ball de Nit serà dissabte i començarà a les 22 hores. La música la posaran l’Orquestra Cimarrón i diversos punxa-disc locals. El preu de l'entrada serà de 8 euros, i els majors de 40 anys que vagin disfressats tindran un descompte del 50%.

Diumenge serà el torn del Carnaval Infantil, amb xocolatada popular gratuïta, rua de comparses, Ball de Gitanetes i animació infantil.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem