Les Gitanes de Sant Cugat es fan 'smart'

El tradicional ball de Carnaval serà el 6 de febrer, i entre les principals novetats incorpora els Technifying Vermouths

El Ball de Gitanes ja té lema: "Si a les Gitanes has fotut la pota... ara posa-la on toca!". Un ball que sortirà a plaça el dissabte 6 de febrer, i que es començarà a assajar el dilluns 9 de novembre. Com ha explicat Lali Mateu, membre de la Comissió de Gitanes, “el lema es remunta al que van fer servir el 2012, on s'animava tothom qui no l'havia ballat mai a no tenir por de posar la pota”.

En aquest sentit, en aquesta edició es busca “animar els que ja fa anys que ballen perquè perfeccionin el ball”. Amb tot, se segueixen buscant nous balladors que s'animin a participar, “però aquells que ja han ballat, que puguin anar més enllà”.

Pel que fa a les novetats d'enguany, Arnau Marimón, membre de la comissió, ha explicat que “ens hem volgut fer més smart” i s'ha incorporat una nova modalitat d'assajos, els Technifying Vermouths. Tres assajos, els dies 21 de novembre, 12 de desembre i 9 de gener, tots tres dissabtes, a les 12 del migdia a diferents places i amb un vermut. “Seran a la plaça de Can Quitèria, a la plaça de l'Om i al parc de Ramon Barnils, respectivament”, ha concertat.

Mateu, Marimón i Mestieri durant la presentació aquest dilluns, 26 d'octubre. FOTO: C. Caballé

Julià Mestieri, també membre de la Comissió de Gitanes, ha estat l'encarregat d'assenyalar els aspectes tècnics dels assajos d'enguany. Uns assajos que començaran el dilluns 9 de novembre, i que se celebraran cada dilluns i dimecres, de 22 a 23.30 hores, al vestíbul del Teatre-Auditori.

Igualment, hi haurà dos assajos al Pavelló de Sant Cugat, els dies 25 i 27 de gener, i els dies 1 i 3 de febrer es faran a la plaça d'Octavià. Mestieri ha remarcat que el darrer dia per apuntar-se al ball és el 14 de desembre.

Pel que fa a Gitanetes, els assajos seran els dissabtes 9, 16 i 23 de gener al vestíbul del Teatre-Auditori, i el dissabte dia 30, a la plaça d'Octavià, d'11 a 12 hores. El ball de Gitanetes serà el diumenge 7 de febrer.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem