El Club Tennis Natació Sant Cugat presenta el seu llibre del cinquantenari

El volum repassa la història de l'entitat esportiva santcugatenca

El Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) presentarà el seu nou llibre 50 anys fent club aquest divendres, 21 d'abril. L'acte de la presentació començarà a partir de les a les 19 hores a la sala d'actes del club amb Carmela Fortuny, tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la ciutat, i Eloi Rovira, regidor d'Esports i Joventut. També hi serà el president del CTNSC, Antoni Lloret, i els autors del llibre.  

Es tracta d'un document històric, que repassa el mig segle de vida del club santcugatenc, des de la reunió fundacional celebrada el dia 28 de desembre del 1966 al restaurant El Mesón de Sant Cugat, fins a l'actualitat.

A més, per dur a terme el llibre, han estat entrevistades una trentena de persones que, d'una manera o una altra, han estat protagonistes de la història del club. El resultat és un llibre redactat de manera amena, alhora que rigorosa, que dóna molt protagonisme a la imatge.

D'altra banda, aquest cap de setmana, 22 i 23 d'abril, els socis i sòcies que hi hagin col·laborat, podran recollir el llibre gratuïtament d'11 a 14.30 hores. Per a la resta, el podran adquirir comprant-lo a preu normal.

La publicació del llibre 50 anys fent club és el colofó dels actes commemoratius del cinquantenari que s'han estès al llarg del darrer any. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem