Més de 50 autors se citen a la 5a Taula d'Escriptors de Sant Cugat

L’acte, organitzat pel TOT Sant Cugat amb el patrocini d’AMAT, se celebra aquest dissabte, 8 d’abril, a la plaça dels Quatre Catons

Sant Jordi ja escalfa motors a Sant Cugat. Ho fa aquest dissabte, 8 d'abril, amb la celebració de la 5a Taula d'Escriptors de Sant Cugat del Vallès. Més de 50 escriptors santcugatencs participaran en aquesta edició de la taula, organitzada pel TOT Sant Cugat amb el patrocini d’AMAT i la col·laboració d’Òmnium Sant Cugat, l’Ajuntament de Sant Cugat i la llibreria Alexandria.

Escriptors com Empar Moliner, Xavier Bosch, Victòria Camps, Magdalena Albero, Josep Maria Figueres, Gemma Molera o Josep Maria Martí Rigau són els que presentaran i signaran els seus llibres a la plaça dels Quatre Cantons de 17 a 20 hores.

Un acte que reuneix bona part dels autors santcugatencs que han publicat algun llibre després de l’abril del 2016 i que ja s’ha consolidat a Sant Cugat com previ a la diada de Sant Jordi. Una bona oportunitat per comprar les novetats editorials dels autors santcugatencs i xerrar amb tots ells.

Igualment, durant la jornada es podrà adquirir Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat que es publica dos cops l'any, un al gener i l'altre al juny. Una publicació que us ofereix continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc amb un format atractiu i de qualitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem