El Correfoc de bèsties centra l'activitat de l'Encabronada de dissabte

Els Diables de Sant Cugat celebren durant el cap de setmana la festa del foc a la ciutat

Sant Cugat viu immersa aquest cap de setmana en la celebració de la tercera edició de l'Encabronada dels Diables de Sant Cugat. Després de les activitats d'inici d'aquest divendres, 5 de maig, les propostes tornen durant dissabte, dia 6, amb el Correfoc de bèsties com a protagonista.

Un correfoc que comptarà amb la participació del Mamut Venux de Sant Vicenç dels Horts, el Mussol de Castellterçol, el drac Pepa de Santa Perpètua de Mogoda, la Farnaca de Cambrils i l'Atzeries de Gràcia. També aquest dissabte repeteix el concurs de colles de tabalers, del que en participaran 12 formacions.

L'activitat de l'Encabronada es concentra enguany al Parc de Ramon Barnils on, durant els tres dies, hi haurà l'Espai gastronòmic, amb foodtrucks i taverna, i l'Espai infantil, amb pintacares i photocall de Diables (Activitat gratuïta), i tallers creatius infantils, Un jorn a la casa del Boc, El carrusel de les bèsties i el castell inflable La casa del drac (aquestes activitats són de pagament). A la rambla del Celler es troba l'Espai fira, amb productes artesans i alimentació.

Les activitats de dissabte

No hi faltarà la música dels tabalers. FOTO: Lali Puig

El gruix d'activitats de l'Encabronada 2017 es concentren aquest dissabte, dia 6. A les onze del matí se celebrarà la tercera edició del Percufoc, un concurs de percussió del qual participaran 12 colles de Diables del territori català. El concurs finalitzarà a les 12 hores amb la Cercavila del Percufoc III, que recorrerà el centre de Sant Cugat acabant novament al Parc de Ramon Barnils on, a les 14 hores, hi haurà Sommelier musical.

La tarda començarà amb la plantada de les bèsties a les diferents places de la ciutat a les 16 hores. A la mateixa hora començarà l'activitat solidària Diable per un dia, el joc més bestial! A la plaça de la Vila.

Ja a les 19.15 hores es farà la rua a buscar el Boc a Can Vernet amb els Tabalers i Diables de les diferents colles convidades. Una rua que començarà al parc i finalitzarà al Pont de Can Vernet. Un cop allí, es farà El despertar del boc, amb foc, ball i percussió, a les 20.30 hores. Des d'allí començarà L'Encabronada, el correfoc de les bèsties, recorrent el passeig de Francesc Macià, la rambla del Celler, i fins al Parc de Ramon Barnils.

El correfoc acabarà amb El bany de foc a les 21.45 hores. Un acte de foc en representació a la llegenda del Boc de Can Vernet amb esclat aeri final. La nit continuarà amb el grup de versions La Banda del Coche Rojo.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem