6 propostes familiars per al cap de setmana

Diferents activitats per gaudir de Sant Cugat durant el primer cap de setmana de maig

Arriba el primer cap de setmana del mes de maig, i a Sant Cugat l'activitat no s'atura. Durant aquest dies, hi ha diferents propostes pensades per gaudir-les en família, amb els més petits de casa com a protagonistes.

Unes activitats que es recullen a l'agenda del TOT, i de les quals en destaquen 6 per a que no us perdeu res.

Cultura popular

La cercavila d'escoles recorrerà els principals carrers de la ciutat FOTO: Lali Puig

Aquest cap de setmana, els Diables de Sant Cugat organitzen l'Encabronada, la festa del foc a la ciutat. Amb propostes per a totesles edats, els més petits tenen el seu espai amb propostes pensades especialment per a ells.

La Llegenda del Boc de Can Vernet, fer de diable per un dia, correfoc de bèsties, i molt més, al voltant del Parc de Ramon Barnils.

Diumenge se celebra la VI Cercavila d'Escoles, organitzada pels Geganters de Sant Cugat. La cercavila començarà a les 10.30 hores a la plaça de la Vila, i acabarà a la plaça d'Octavià on hi haurà ball conjunt i actuació amb música tradicional.

Altres propostes culturals

El grup d'artistes que viatgen explicant la llegenda de Guillem Tell. FOTO: Cedida

Un dissabte més, aquest 6 de maig hi ha jornada de portes obertes a l'ermita de Sant Medir, a partir de les 11 hores. Una hora més tard, començarà la visita teatralitzada "Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!", per conèixer els secrets que amaguen els capitells. La visita és gratuïta i s'adreça a majors de 5 anys.

Ja a la tarda, a les 18 hores, el Teatre-Auditori acollirà  la representació de l'òpera Guillem Tell, adaptada per al públic familiar. La darrera proposta arriba diumenge a Cinesa, amb el Cicle de Cinema en família a les 12 hores. La proposta: La sopa de pedres i altres contes capgirats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem