El Grup Mediterrània repassarà la seva trajectòria amb l'espectacle de Festa Major

El grup de dansa de Sant Cugat té a punt el seu nou repertori, que donarà a conèixer durant la celebració de la Festa Major

El Grup Mediterrània ja té a punt l'espectacle de dansa que presentarà per Festa Major. Un espectacle que porta per nom Icònic: símbols i danses del Grup Mediterrània, i que es podrà veure el dissabte 28 de juny, a partir de les 22:00h, a la Plaça de l'Om. L'espectacle, és un recorregut per aquelles danses que han significat un punt d'inflexió en la trajectòria del Grup Mediterrània o a la dansa popular tradicional catalana en general. Està format per aquells trets que conformen l'ADN del Grup Mediterrània des dels seus inicis i defineixen el que serà el futur d'aquest grup de dansa amb més de 20 anys d'història.

En l'espectacle s'hi podrà veure un total de 9 danses interpretades per 17 balladors i balladores que convertiran al públic en els protagonistes d'un conte sobre la dansa tradicional catalana. L'espectacle aglutina danses populars, danses tradicionals i danses de nova creació. Entre elles, s'estrenarà Tinc un clavell per tu.

L'espectacle s'emmarca dins de les activitats de la Festa Major d'enguany. L'espectacle de dansa del Grup Mediterrània representarà un dels plats forts de les celebracions culturals de la festivitat. Els assistents podran gaudir d'una bona estona de dansa i a més, sorprendre's amb les novetats del grup.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem