El Grup Mediterrània s'exhibeix a Portugal

El grup de dansa santcugatenc va viatjar al 35è festival de folklore de Pevidem des del dia 21 de juliol fins el 24

Una expedició de quaranta persones del Grup Mediterrània, entre ballarins i bastoners, va viatjar durant quatre dies a Portugal, en el marc del 35è festival de folklore de Pevidem. El Grup Mediterrània va actuar el dia 23 a la nit, després de fer un cercavila pel municipi que va captivar als assistents. "Vam ser el grup que més va agradar a la gent", exclama satisfet David Gil, del Grup Mediterrània. El grup santcugatenc va estar acompanyat d'una vuitena d'entitats més, provinents d'altres indrets de Portugal i Croàcia, entre d'altres.

El Grup Mediterrània va oferir una mostra de danses populars com les Gitanes de Sant Cugat o l'Entrellissada del Rosselló. El bastoners de Sant Cugat també van ser protagonistes i vam oferir dues actuacions. "Érem dels grups més animats i alegres i això va agradar molt al públic", destaca Gil.

El setembre, un dels grups portuguesos que també ha actuat al Festival, el Grup Folklòric de Pevidem, serà qui vindrà a Sant Cugat. Llavors, compartiran escenari amb el Grup Mediterrània per oferir una mostra dels seus balls.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem