El Museu del Còmic ja té data d'obertura

Fa un temps que es coneix que Sant Cugat comptarà amb un Museu del Còmic, i ara ja se sap a partir de quan

El Museu del Còmic de Sant Cugat, situat a l'edifici de l'Antic Ateneu, a la plaça de Pep Ventura ja té data d'obertura, i és després que fa un parell de mesos acabessin les obres, ja s'ha col·locat tot el material que s'hi exposarà. Així, el pròxim dijous 13 de juny, el Museu del Còmic obrirà les portes per primera vegada, a partir de les 19:30 h, amb una festa d'inauguració. De totes maneres, els responsables han explicat al TOT Sant Cugat que encara estan ultimant detalls i no es coneixen els horaris en els quals es podrà visitar.

 

Més info: S'acosta l'obertura del Museu del Còmic de Sant Cugat

Cal destacar que l'espai que acollirà el Museu del Còmic, el primer de tot l'Estat, té una superfície de 500 metres quadrats i pel que fa al material que s'hi podrà veure, destaca la presència d'uns 300 dibuixos originals, i amb publicacions dates entre els anys 1850 i 2000. A més, el Museu del Còmic compta amb prop de 20.000 exemplars de TBO, tota una experiència pels amants d'aquest art.

Si bé és cert que tota la inversió ha estat privada, els responsables no descarten arribar a acords de col·laboració amb l'Ajuntament i, de fet, treballen en aquesta direcció.

 
Comentaris

Destaquem