S'acosta l'obertura del Museu del Còmic de Sant Cugat

Les obres a l'edifici de l'Antic Ateneu, situat a la plaça de Pep Ventura, van començar a inicis del passat estiu i ja han acabat

L'obertura del Museu del Còmic de Sant Cugat és més a prop, després que aquesta setmana hagin acabat les obres a l'edifici de l'Antic Ateneu, situat a la plaça de Pep Ventura, que acollirà aquest museu. Segons han explicat els responsables de la iniciativa, el Museu del Còmic obrirà les seves portes en les pròximes setmanes, tot i que no han pogut concretar una data. "Aquesta setmana hem acabat les obres, i ara iniciem tot el procés de muntatge dels espais que no sabem ben bé quant durarà", assenyalen. De totes maneres, els mateixos responsables calculen que d'aquí a un parell de setmanes ja podran concretar amb més exactitud el moment de l'obertura del museu.

Les obres a l'edifici de l'Antic Ateneu van començar a inicis del passat estiu.

Més info: El Museu del Còmic obrirà les seves portes a principis d'any

Cal destacar que l'espai que acollirà el Museu del Còmic té una superfície de 500 metres quadrats, i ara caldrà omplir-lo amb els dibuixos originals que han il·lustrat diferents còmics històrics, i aniran acompanyats del còmic en qüestió. Segons apunten els responsables del Museu del Còmic al TOT Sant Cugat, hauran de descartar material, ja que tenen una gran col·lecció que serà molt difícil col·locar en la seva totalitat.

Al Museu del Còmic s'hi podrà veure exemplars com aquest. FOTO: Cedida

Al Museu del Còmic s'hi podrà veure exemplars com aquest. FOTO: Cedida

Així, en les pròximes setmanes es farà realitat una iniciativa que va començar a gestar-se ara fa un parell d'anys.

Més info: L'antic Ateneu pot esdevenir el primer Museu del Còmic de l'Estat

 

 
Comentaris

Destaquem