El santcugatenc Pulmón Beatbox participarà a Oh Happy Day amb Kundala

El grup a cappella ha superat el càsting i a partir del 28 de gener actuarà a les diferents gales del popular programa televisiu de TV3

El santcugatenc Daniel Lleonard, musicalment conegut com a Pulmón Beatbox, participarà de la quarta edició del programa televisió Oh Happy Day. Ho farà com a integrant del grup a cappella Kundala i després de superar el primer càsting que el programa emetia per TV3 el dissabte, 14 de gener.

Kundala naixia ara fa un any, integrat per quatre noies de Barcelona, i dos nois, el santcugatenc i German de la Riva, de Vallvidrera, que hi aporten baix i bateria vocal. Un repte que el grup afronta "amb molt bones sensacions", explica el santcugatenc, i amb ganes "d'aportar vitalitat" al programa.

El santcugatenc Daniel Lleonart, Pulmón Beatbox  FOTO: Cedida

La formació es va presentar al càsting amb el tema Grace Kelly, aconseguint tres "sí" dels membres del jurat, fet que els qualificava directament per entrar a la competició. Podeu reviure l'actuació televisiva.

La primera gala se celebra el dissabte, 28 de gener, després que aquest dia 21 se celebri el segon càsting per acabar de decidir les formacions que competiran. Actualment, a més de Kundala, ja estan classificats Le Due Donne, Not Named, Loka Linda, Obmud i Henna.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem