Mireia Decler: “A la meva vida tot és música”

“Em dedico a cantar, tocar i a fer concerts, i ho compagino fent classes. El meu somni realment és viure d’això”.

Canta, toca el violí (i altres instruments) i riu. Riu molt. I explica les coses amb una energia i una alegria contagioses. “Sóc molt pim pam”, diu. Tant “pim pam” que li pregunto per la seva trajectòria musical i m’ho diu tot amb una resposta.

Explica que va començar a 5 anys, fent violí, cant coral i llenguatge musical. Que va passar per totes les escoles de música de Sant Cugat, que va estudiar el grau mitjà de violí al Conservatori de Barcelona i que, tot i que sempre havia cantat bé, no va començar amb el cant fins al 2009. Una mica més endavant va fer els estudis de grau a Aules amb Pili Capellades. Li agrada sobretot la música tradicional, el folk i el country. Des de fa tres anys forma part de Jim Tersol & The Dreamers, grup musical precisament de country-folk, amb el qual ja han editat un disc, Dreamcatcher. “Aquí estic en la meva salsa, toco el violí en estil tradicional, country, i després la veu”.

Va formar part d’un grup de música irlandesa que es deia Música de Troballa. I el 2015 també va formar part de Còctel, el grup amb què va participar en el programa de TV3 Oh Happy Day. “Ho vam haver de deixar, però l’Eli Carreño i jo hem optat per continuar i formar un duet que es diu 2gether, on a la vegada cantem i toquem instruments”. També forma part de l’Orquestra de Cambra 2.13, i ha fet claqué i teatre musical. I, a més, fa classes de cant i llenguatge musical a Gymel. “Em dedico a cantar, tocar i a fer concerts, i ho compagino fent classes. El meu somni realment és viure d’això”. Una fita pendent? “M’agradaria molt participar en un musical gran”.

Anys a Sant Cugat? 

Tots. Vaig néixer el 1991.

 Professió. 

Cantant i violinista.

 Una virtut.  

Sóc molt riallera.

  Un defecte. 

En realitat sóc molt tímida.

  Una pel·lícula.  

El Fantasma de l’Òpera.

 Un llibre. 

No tinc temps! Sóc més de pentagrames.

  Un lloc.  

Londres i Nova York.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem