'El zoo d'en Pitus' protagonitza la 13a edició del Bosc Literari

Una vuitantena de persones han assistit a l'acte inaugural, que s'ha dut a terme a les 12 hores del migdia al Bosc Literari de la Serreta

Aquest diumenge, 29 de gener, s'ha inaugurat la 13a edició del Bosc Literari de La Serreta, que enguany protagonitza l'obra 'El zoo d'en Pitus', de Sebastià Sorribas, en commemoració del 50è aniversari de la seva publicació amb les il·lustracions de Pilarín Bayés. L'acte ha estat organitzat per l'Associació de Veïns la Serreta Bosc d'en Saladrigues

L'esdeveniment ha comptat amb la presència d'una vuitantena de persones, entre les quals hi havia Josep Puig, president de l'EMD Valldoreix; Ferran Villaseñor, regidor d'ERC-MES; Ramon Piqué, regidor de la CUP-PC, i Aldo Ciprian, regidor de Ciutadans. 

Carles Castro, president de l'Associació de Veïns La Serreta, ha declarat que el Bosc Literari "ja és una activitat consolidada, i afortunadament les escoles cada vegada venen més". Castro ho ha afegit que "diàriament hi ha gent que es passeja pel bosc".

Per la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha afirmat que el projecte ideat pels veïns de la Serreta és una proposta "molt original i atractiva" per la ciutat, tant pel conjunt dels ciutadans com per les escoles del municipi. Conesa ha aprofitat per agrair la col·laboració de l'escola El Pinar, i ha comunicat la seva voluntat de donar a conèixer el projecte a través de la senyalització actual i de "les diferents rutes ambientals que hi ha a la ciutat".

Carles Castro i Mercè Conesa en l'acte d'inauguració del Bosc Literari FOTO: Localpres

Més informació
 
Comentaris

Destaquem