El Bosc Literari cada vegada és més popular a Collserola

Una vuitantena de persones han assistit a l'acte d'inauguració de l'accés del parc de Collserola al Bosc Literari. Està previst que s'instal·lin més senyals per arribar-hi des de diferents punts del municipi

Membres de Teatre Espiral van interpretar poesies sobre natura. FOTO: Localpress Membres de Teatre Espiral van interpretar poesies sobre natura. FOTO: Localpress
L'Associació de veïns la Serreta Bosc d'en Saladrigues ha celebrat la inauguració de l'accés del parc de Collserola al Bosc Literari, en un acte aquest dissabte 12 de juliol. Una vuitantena de veïns i també representants polítics de Sant Cugat i Vallodreix han assistit a la inauguració.

El president de l'associació de veïns, Carles Castro, ha explicat que estan molt contents de la rebuda que han tingut per part del Parc de Collserola i també de l'Ajuntament. El Parc de Collserola s'ha compromès en publicar a la revista que s'edita des del Consorci del parc informació sobre el Bosc de la Serreta així com també divulgar-la als punts d'informació i turisme dels municipis veïns per donar-lo a conèixer als seus veïns.

Més indicadors
Després que s'hagin instal·lat senyals indicadors des de la plaça de Can Cadena a Valldoreix fins a l'entrada del Bosc Literari i s'hagin marcat les entrades al Parc de Collserola amb l'indicador del Bosc Literari, ara els veïns de la Serreta estan satisfets amb el compromís de l'administració local per senyalitzar també el camí des del Golf de Sant Cugat i des de l'estació dels FGC.

Tots aquests canvis fan que cada dia siguin més les famílies i persones que escullen aquesta zona natural de la serra de Collserola per passejar-hi o passar-hi el dia. Segons Castro "s'ha vist molta més gent des de que hi ha els senyals", assegura.

L'acte ha comptat amb la presència de la Dra. Roser Maneja, del equip del Dr. Martí Boada, el gerent del Parc de Collserola, Marià Martí, i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa. Desprès de l'acte d'inauguració que ha comptat amb la col·laboració del grup de teatre Espiral i del Magma de la Serreta i on s'han repartit gorres del TOT Sant Cugat entre els assistents, s'ha fet la passejada pel Bosc Naturalista i el tradicional pica-pica de l'associació de veïns.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem